Anuncis

divendres, 18 de març del 2011

TMB #0 - Andorra - Chamonix

Dissabte 4 de Setembre de 2010

Comença l’aventura, a les 6:00 ja fa estona que el Manel i la Paquita són desperts acabant de preparar les coses per marxar cap a Chamonix per començar la volta al Mont Blanc en vuit dies.

Són les 6:50 i surten d’Anyós per recollir a l’Eva a la vila d’Escaldes. Carreguen les seves coses al cotxe i arrenquen direcció a Chamonix, punt de partida i final de la volta.

Arribant a Ax-les-Thermes el Manel s’adona que s’ha deixat la càmera de fotos a la taula del menjador de casa, quina emprenyada que li agafa!!

Despres d’haver fet la parada per dinar arriben a les Houches, on es troben amb el quart membre de l’expedició, en Jesús. Tots quatre anem cap a l’Alberg de les Campanoules a deixar les maletes.

Ja son les 18:00 i es l'hora de fer una mica de  turisme pel poble. A la Brasserie du Rond Point un grup de música està tocant, quin ambient més agradable per seure tots quatre a prendre una cervesa ben freda. Tot i el bon ambient, el Manel no deixa de pensar en la seva càmera de fotos. A l’Eva li agrada tant l’ambient del poble que proposa quedar-s’hi a fer turisme.

L’hora de sopar s’apropa i tornem cap a l’alberg, que és molt acollidor. Te sales de música jazz i un bon sopar, tot i que el servei és una mica lent.

Què petit que és el mon! Al mateix hotel hi havia un grup de bombers d’Andorra, que estaven fent una estada, acompanyats de les seves respectives famílies.

Després de sopar i acabar de preparar el dia següent l’expedició se’n va a dormir, que a partir de l'endemà els espera una gran aventura!


Les Campanoules, jardí


<< Inici >>

Jornada Següent >>
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada