Anuncis

dissabte, 19 de març del 2011

TMB #7 - Mont Blanc - la Boerne

Dissabte 11 de Setembre de 2010

07:00 i surt el sol a la vila del pingüí! Ens aixequem i anem a esmorzar. Plens d'energia comença la jornada d'aquest dissabte.

Partim a les 8:00 en direcció al Col de la Balme. El desnivell era de 1000 metres i l'hem superat en dues hores, no ho hem trobat gaire difícil. Les pujades son suaus i quan se surt del bosc ja es veu el coll i el refugi. Un cop a dalt s'aprecia una vista sobre el Mont Blanc que no hi ha prou paraules per descriure-la. Es pot contemplar l'Aigulle du Midi, la Mer de Glace, el Mont Dolent, etc. Hem arribat els primers cap a les 10:30 i darrere nostre van venint d'altres grups que també paren a fer fotos. Després d'un cafè i una estona de calma prosseguim la nostra ruta.

Ens dirigim cap al Col de Possettes, el camí s'agafa a la dreta del refugi del Col de la Balme i és molta fàcil i planer. Permet gaudir de la vista del Mont Blanc i tota la serralada. Arribats al Col de Possettes parem a dinar en front d'una granja de vaques. El dinar d'avui és un dinar a la francesa: pa amb paté de campagne, formatge gruyère, vi suís (fluixet), pomes i cafè.

Continuem fins a Tré-le-Champ, baixant per un camí interminable, pot ser la calor ens va fer tenir més ganes d'arribar abans, fins a l'alberg de la Boerne. Molt bonic, de fusta i amb jardins molt ben cuidats plens de flors, una terrassa fantàstica. Per variar hi prenem una cervesa i ens trobem amb la parella de les Canàries, busquen habitació perquè no en van reservar, però no parlen francès. La Paquita que si que en sap decideix ser la seva traductora i els aconsegueix lloc per dormir i sopar.

El menú d'aquesta nit és:
    Amanida d’arròs
    Tall rodó de porc
    Formatge
    Vi

Ja només queda un dia per endavant!


Vista del Mont Blanc

Els quatre magnífics amb el Mont Blanc de fons

Fotos del dia:

Fes click a la presentació per veure més gran


<< Jornada Anterior

Jornada Següent >>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada