Anuncis

dissabte, 19 de març del 2011

TMB #4 - Bertone - Elena

Dimecres  8 de Setembre de 2010

Avui és festa grossa, ens llevem a les 7:00h! És tot un luxe descansar una estona més! Comença l'activitat a tot el refugi amb un bon esmorzar.

Comencem a caminar amb la sort que avui ja no plou, cada vegada el temps es millor. El camí es força planer, però molt enfangat. Al cap d'una estona de marxar arribem al refugi Bonatti, sembla molt nou i elegant. No arribem a entrar però si que ens aturem a l'enorme terrassa que té, i aprofitem per fer un mos, un cafè i continuem la ruta fins el refugi Elena.

Tornem a arribar els primers cap a les 13:00h. Mengem una mica acompanyant amb una cervesa i cafè. Ens anem a dutxar i a fer la bugada. El refugi Elena és com un hotel però amb dormitori col·lectiu, situat al davant del glacial  d'Argentière i el podem gaudir amb una vista impressionant, ja que està a pocs metres. La tarda va passant i l'ambient es va animant a mida que s'omple el refugi.

Esglaonadament van arribant els altres excursionistes, francesos, navarresos, manyos, els alemanys, els israelites fets pols i més. No hem comentat que els manyos anaven acompanyant a uns nois amb Síndrome de Down, es fantàstic com els cuiden i els fan gaudir de la sortida, els alemanys, els israelites fets pols i més.

El sopar està format per:
    Spaguetti amb tomàquet
    Carn amb salsa, polenta
    Tarta
    Vi i aigua

A l'acabar fem la sessió de rigor de papiroflèxia amb el Candido de Candanchú i companyia. Els xarrups d'un Genepí genial, segons l'Eva fortíssim.
Aquesta nit ens acomiadem d'ells definitivament, ja que prenem rutes diferents, i ens intercanviem els mails. Ja només resta fer una cosa, a dormir!

Pujant al refugi Elena

Vista del glacier d'Argentière

Fotos del dia:

Fes click a la presentació per veure més gran


<< Jornada Anterior

Jornada Següent >>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada