Anuncis

dissabte, 19 de març del 2011

TMB #5 - Elena - Arpette

Dijous 9 de Setembre de 2010

Ja és de dia i toca llevar-se, a l'habitació hi hem dormit un centenar d'excursionistes, quina nit més tranquil·la! Un cop esmorzats i havent fet fotos a la preciosa albada d'avui amb el sol sortint sobre el Mont Dolent comencem a caminar.

Com cada dia som els primers en sortir, de bon matí hi ha boira i fa força fred, però nosaltres, valents, sortim amb pantalons curts! Al Col de la Forclaz el fred és més acusat i la boira que hi ha guanya en espessor. Al coll hi ha una taula d'orientació amb la distància marcada a diferents punts del món (Madrid, París, Bombay, etc) però no hi apareix el proper poble en el nostre camí! Iniciem el descens i el cel es va aclarint. El camí és ple de gent que va i ve i els prats i pastures son plens de vaques. El paisatge és meravellador.

En arribar al poble de Ferret anem caminant per la carretera asfaltada fins a la Fouly,  on comprem alguna cosa per menjar. Ens esperem fins les 12:00 i agafem un bus per anar  fins a Champex le Lac, no val la pena caminar unes dues hores per carretera asfaltada. En aquest poble hi ha un llac molt maco i fa bon temps, ens aturem una estona a la terrassa d'un bar a la vora del llac, prenem una cervesa i ens posem en marxa fins al refugi de l'Arpette.

Arribem al refugi de l'Arpette i ens tornem a trobar amb els navarresos i una parella de les Canàries. Ens instal·lem a la terrassa i ens prenem un té amb tarta de mirtilles excel·lent. 

Per sopar ens donen una fondue de formatge molt bona, regada amb vi. Fem una mica de sobretaula i cap a dormir!

Col de la Forclaz

Champex le Lac

Fotos del dia:

Fes click a la presentació per veure més gran


<< Jornada Anterior

Jornada Següent >>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada